Ηδωνίδα Γη

Ηδωνίδα Γη
Η πραγματική διάσταση των πραγμάτων!

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Παπανδρέου: Δεν αντέχουμε άλλη κοροϊδία...



Ξέχασε αυτά που είπε επίσημα σε δύο διαδοχικά Υπουργικά Συμβούλια, για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας:

Πρώτα ότι " Η Ελληνική Οικονομία είναι υπό πτώχευση" και κατόπιν ότι "λόγω της οικονομικής μας κατάστασης, κινδυνεύουν για πρώτη φορά από το 1974, τα Κυριαρχικά Δικαιώματα της χώρας μας"! 
Οι φράσεις αυτές ήταν καταστροφικές για την οικονομία μας! 
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος νοήμων Πρωθυπουργός άλλης χώρας του πλανήτη που θα εκφραζόταν με αυτό τον τρόπο και μάλιστα με τον πλέον επίσημο τρόπο δηλαδή  σε συνεδρίαση του Υπουργικού του συμβουλίου, όσο δύσκολη και να ήταν η κατάσταση της οικονομίας του ! 
Τα αποτελέσματα λοιπόν γνωστά, βλέπουμε τον κ. Παπανδρέου συνεχώς να διαψεύδει αυτά που ο ίδιος έλεγε πριν 15 μέρες μπροστά στις τηλεοράσεις! 
Και να παρακαλεί!
Να παρακαλεί τους αξιολογικούς οίκους και τους διεθνείς επενδυτές να ...περιμένουν!
Διαβάστε, εδώ!
Μιλώντας σήμερα από βήματος Βουλής, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη κοροϊδία από τους Ευρωπαίους ...
ετέρους αλλά και από τα διεθνή ΜΜΕ, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία.
«Εμείς ξέρουμε ποιο είναι το χρέος μας. Κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να αλλάξουμε τη διεθνή εικόνα της χώρας. 
Δεν αντέχουμε άλλη κοροϊδία», σχολίασε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε διεθνές επίπεδο, εντείνει τις πιέσεις προς την Ελλάδα, και δυσκολεύει τους χειρισμούς της Κυβέρνησής της για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στον τομέα της οικονομίας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε και τους αγρότες σε διάλογο με την Κυβέρνηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για παροχές από την πλευρά της πολιτείας.
Ξέχασε ότι ο ίδιος πυροβόλησε στα...πόδια του εις βάρος της Ελληνικής οικονομίας! 
http://emprosdrama.blogspot.com/2010/01/blog-post_6606.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: