Ηδωνίδα Γη

Ηδωνίδα Γη
Η πραγματική διάσταση των πραγμάτων!

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Οικονομική και πολιτική τρομοκρατία και χαφιέδες φοροεισπράκτορες

Με επίκεντρο την οικονομία, ασκείται μία τεραστίων διαστάσεων τρομοκρατία στα λαϊκά στρώματα.
Εμπνευστές: Τα κέντρα της οικονομικής εξουσίας και οι πολιτικοί τους σπόνσορες…
Εκτελεστές: οι ύαινες των ΜΜΕ
Ενδεικτικά: «Μπαράζ ελέγχων στην οικονομία από Κομισιόν, ΔΝΤ και Ευρωπαϊκή Τράπεζα», «Πόθεν έσχες για ακίνητα...», «Αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες...». «Τα προβλήματα, οι δυσκολίες και οι αβεβαιότητες του 2010 - η χρονιά των γρίφων». «Πώς γίναμε το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης». «Τα δύσκολα στοιχήματα για το 2010... Αποφασισμένος για επώδυνα μέτρα φέρεται ο Γ. Παπανδρέου». «Από σήμερα μαζεύουμε αποδείξεις»: Πρωτοσέλιδοι τίτλοι.
Το ίδιο ρεφρέν: Η οικονομία, οι εξελίξεις, τα μέτρα...
Στα τηλεοπτικά κανάλια όλο αυτό το τρομοκρατικό σκηνικό προβάλλεται πιο τελετουργικά.

Στ ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα «ανεξάρτητα» ιστολόγια…
Τρόμο-ϋστερία ολοκληρωτική!!!
Επαναλαμβάνουμε κουραστικά. Η τρομοκρατία σε όλες τις εκδοχές της και τις... ποικιλίες της αποτελεί για το καθεστώς προνομιούχο μέσον άσκησης πολιτικής εξουσίας, με ένα και μοναδικό στόχο:Να αποδεχτεί ο λαός όλες τις συμφορές και να θυσιάσει και τα έσχατα υπολείμματα των οικονομικών και πολιτικών πόρων του, τις δημοκρατικές ελευθερίες του…
Επιχειρούν όλοι να εμφανίσουν ως μονόδρομο κάθε μέτρο που διαρρέει η κυβερνητική προπαγάνδα, αφού πρώτα έχουν δημιουργήσει ένα υπέδαφος «αποδοχής» στηριγμένο στην ιδεολογική τρομοκρατία και τον εκφοβισμό. Μέσα από τη μαύρη προπαγάνδα και με καθημερινή πλύση εγκεφάλου, υποβάλλουν τους εργαζόμενους στην ιδέα της «αναγκαιότητας» και του «δεδομένου» των μέτρων.
Επιχειρούν να δημιουργήσουν άτομα τρομοκρατημένα, άβουλα, χωρίς ηθικές αντιστάσεις, τα οποία θα είναι σε θέση να αποδεχτούν ακόμα και τις χειρότερες λύσεις, αρκεί να γλιτώσουν από τον εφιάλτη.
Εναν εφιάλτη που παίρνει τις μορφές της ΕΕ, του ΔΝΤ, των «αγορών», των τιμωρών που μας απειλούν με οικονομική κατάρρευση και εξοστρακισμό από τον πολιτισμένο κόσμο του κεφαλαίου.
Πρόκειται για επεξεργασμένες μεθόδους ψυχολογικού πολέμου, τις οποίες χρησιμοποιούν για να προωθήσουν μέτρα, τα οποία είχαν ήδη προαποφασίσει πριν την εκδήλωση της καπιταλιστικής κρίσης, και σήμερα στο όνομά της επιχειρούν να τα εφαρμόσουν.
Η νέα επέλαση στο Ασφαλιστικό, οι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, προωθούνται σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες της ΕΕ, και σε αυτές με υψηλά ελλείμματα, και σε αυτές που εμφανίζουν μικρά.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια καλοστημένη απάτη και σε έναν κολοσσιαίο σωρό από ψέματα…
Η κυβέρνηση δρομολογεί αντιλαϊκή καταιγίδα μέτρων προετοιμάζοντας το «Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης», οι στόχοι του οποίου θα ενισχύσουν τα μέγιστα το κεφάλαιο.
Βασικές επιδιώξεις η μείωση των ελλειμμάτων, που σημαίνει γεμάτα κρατικά ταμεία για γενναίες ενισχύσεις των επιχειρηματιών για επενδύσεις, σε συνδυασμό με δραστικές περικοπές σε τομείς της λεγόμενης κοινωνικής πολιτικής και δημιουργία φτηνών εργατών για μεγαλύτερη κερδοφορία.
Πυρήνας του «Προγράμματος Σταθερότητας» είναι η «εισοδηματική πολιτική» για τον δημόσιο τομέα με πάγωμα μισθών, περικοπή επιδομάτων, (είναι πιλότος και για τον ιδιωτικό τομέα).

Επιβάλλεται αύξηση φορολογίας εισοδήματος, αύξηση ειδικών φόρων κατανάλωσης στα τσιγάρα, στα ποτά, στη βενζίνη, στο πετρέλαιο θέρμανσης των νοικοκυριών.
Περιλαμβάνει ακόμη μείωση συντάξεων, παροχών Υγείας - Πρόνοιας, άρα και εμπορευματοποίησης, καθώς και ιδιωτικοποιήσεις και απελευθέρωση υπηρεσιών.
Πρόκειται για σφαγή του λαϊκού εισοδήματος. 
resalto 
emprosdrama.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: