Ηδωνίδα Γη

Ηδωνίδα Γη
Η πραγματική διάσταση των πραγμάτων!

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ο Καρατζαφέρης και το... μουρουνέλαιο

Έπεσε και η μάσκα του "φίλου του λαού" Καρατζαφέρη! 
Στηρίζει κι αυτός τις «βίαιες αλλαγές και τις αναγκαστικές περικοπές κεκτημένων», που ανήγγειλε σήμερα ο Γ. Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής. 
Η περικοπή του 14ου μισθού είναι σαν το μουρουνέλαιο που, τότε που ήταν μικρός, του έδινε η μάνα του όταν πονούσε το στομάχι του. Δεν του άρεσε, αλλά γινόταν καλά! 
Αυτά είπε απόψε στις ειδήσεις του ALTER σε σχετική ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου.
Μωρέ μπράβο "πατριωτισμός"! 
Και για νάχουμε καλό ρώτημα, κύριε Καρατζαφέρη, η κλεπτοπλουτοκρατία θα πιει μουρουνέλαιο; 
Ή μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι το έχουν ανάγκη; 
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δηλώνουν “φτωχοί”, και μια ζωή φοροδιαφεύγουν, θα πιουν το μουρουνέλαιό τους; 
Οι 300 του Κυνοβουλίου, που είναι διαχρονικά οι κύριοι υπεύθυνοι για την ηθική και οικονομική χρεοκοπία της χώρας μας, θα πιουν το μουρουνέλαιό τους; 
Σε ποια μορφή θα το πιουν; 
Σε υγρό ή σε κάψουλες;
“Ναι σε όλα”, λοιπόν, ο Γ. Καρατζαφέρης στο Γιώργο Παπανδρέου, και “ναι σε όλα” ο Γιώργος Παπανδρέου στις Βρυξέλλες
Αυτό θα πει να χάνεις την εθνική κυριαρχία. 
Γι’ αυτό ο ΓΑΠ φρόντισε ν’...
απαλείψει τη λέξη “εθνικός” από τα ονόματα των υπουργείων, ως άσχετη. Δεν υπάρχει πια τίποτα το εθνικό. 
Είμαστε σκέτα πιόνια στα χέρια των δανειστών μας. 
Άλλοι κάνουν κουμάντο στο σπίτι μας. Είμαστε κάτω από μια ιδιότυπη κατοχή-κηδεμονία, επειδή κριθήκαμε από τους "εξωγήινους" απροσάρμοστοι, δηλαδή αυτιστικοί. Η κυβέρνηση απλά εκτελεί εντολές άνωθεν, αν και ούτε γι' αυτό φαίνεται ικανή. Ας όψεται η φαυλοδημοκρατία που μας οδήγησε στη σημερινή εξαθλίωση. Πολλοί και πολλαπλώς εργάστηκαν φιλότιμα τα τελευταία τριάντα χρόνια για να μας ξεφτιλίσουν και να μας κάνουν να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας...

Όπως έχω γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου (δείτε εδώ), τα σκληρά μέτρα εναντίον των εργαζομένων που σήμερα παίρνουν σάρκα και οστά είχαν ανακοινωθεί από το Δ.Ν.Τ. τον Ιούλιο του 2009. Ο Γ. Παπανδρέου γνώριζε καλά την κατάσταση αλλά παραμύθιαζε το λαό με το «λεφτά υπάρχουν» κι ότι είχε σχέδιο εξόδου από την κρίση, εκβιάζοντας πρόωρες εκλογές. Δεν έβλεπε την ώρα και τη στιγμή για να μας χορηγήσει το μουρουνέλαιό μας. «Πρώτα ο πολίτης», ήταν προεκλογικά το σύνθημά του, και εννοούσε πρώτα θα ξεζουμιστεί ο πολίτης, και μόνον ο πολίτης, όπως αποδεικνύεται περίτρανα.

Βέβαια οι ειδικοί στο μουρουνέλαιο λένε ότι αν το πίνεις με άδειο στομάχι θα πάθεις διάτρηση και θα πας μια ώρα αρχύτερα. Ίσως αυτό επιδιώκουν οι βλοσυροί θεραπευτές μας: να μας ξεκάνουν με τον άκρως τοξικό συνδυασμό: “μουρουνέλαιο+ ασιτία”.
Αύξηση φορολογίας + περικοπές μισθών --> μείωση αγοραστικής δύναμης --> κλείσιμο επιχειρήσεων --> απώλεια θέσεων εργασίας --> αύξηση δαπανών για επιδόματα ανεργίας --> μείωση εισπράξεων του Κράτους από ΦΠΑ --> βάθεμα της ύφεσης. Αυτά λέει η κοινή λογική, αλλά οι κυβερνώντες και οι οικονομολόγοι "θεραπευτές" φαίνεται πως δε διαθέτουν κοινό νου για να τον ενεργοποιήσουν.
Πάντως, κοινό νου έδειχνε πως διέθετε ο ΓΑΠ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, και κατηγορούσε τη ΝΔ για το πάγωμα των μισθών, όπως θα δείτε στo δεύτερο video. Φαίνεται ότι η εξουσία, εκτός από πάγωμα συναισθημάτων και επιλεκτική απώλεια μνήμης, οδηγεί και σε δυσλειτουργία του κοινού νου. Η προσπάθεια τώρα είναι να ευημερήσουν οι αριθμοί κι ας ψοφήσει το γαϊδούρι - ο λαός. Η κλεπτοπλουτοκρατία νάναι καλά…
Χαρείτε τώρα τον ήρωά μας και "σωτήρα" της Ελλάδας στα επόμενα video:





Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: